علائم خرابی ترمز خودرو,سیستم ترمز یکی از سیستم های بسیار مهم خودرو است.

یکی از قطعاتی که در لحظه روشن شدن خودرو باید از سلامت آن مطمئن شوید.ترمز خودرو می باشد.خرابی این قطعه می تواند منجر به تصادفات جدی شود.

سیستم ترمز خودرو دارای قطعات و بخش های مختلفی است. که کوچک ترین مشکل در آن ها می تواند. باعث آسیب رسیدن به قطعات و خسارت های شدید شود.

قطعات تشکیل دهنده ترمز عبارتند از;

  • دال ترمز و اهرم بندی آن
  • بوستر ترمز
  • پمپ اصلی ترمز
  • روغن ترمز و مخزن آن
  • شیلنگ خلاء بوستر ترمز
  • لوله های انتقال روغن ترمز به چرخها
  • سیلندر (پمپ) ترمز چرخها
  • لنت های ترمز
  • دیسک ها و کاسه های ترمز چرخها
  • اهرم و مکانیسم ترمز دستی

علائم خرابی ترمز خودرو

1.صدای خرد شدن و ساییده شدن

وقتی پدال ترمز را فشار می دهید.این صدا را می شنوید.این صدا ممکن است به دو دلیل باشد 1.لنت های ترمز نازک شده اند 2.طراحی آن طوری است که هنگام تعویض این صدا را تولید کند.

2.کشده شدن خودرو به چپ و راست

اگر احساس می کنید در هنگام ترمز گیری. ماشین به یک طرف کشیده می شود. ممکن است. لنت های ترمز به شکل ناموزون ساییده شده باشند.

3.لرزش غیر عادی

اگر زمان ترمز گیری یک لرزش غیر عادی در ماشین احساس کنید. ترمز دچار ایراد شده است. و این مشکل به دلیل خراشیدگی روتور های ترمز است.

4.سفت نبودن پدال ترمز

اگر پدال پایین از جایی که باید قرار گرفته باشد. پایین تر باشد. احتمالا لنت کاملا فرسوده شده است.

5.روشن شدن چراغ نشنانگر ABS

فورا باید به مکانیک مراجعه کنید. این نشانه چندین احتمال را نشان می دهد.

6.از سلامت پمپ ترمز مطئن شوید

پمپ روغن ترمز یکی دیگر از مهمترین قطعاتی است که باید همیشه از سلامت آن مطمئن باشید. اگر قطعه لاستیکی داخل پمپ آسیب دیده باشد در فرایند انتقال روغن اخلال ایجاد شده و ترمز به خوبی کار نمی کند.

7.بوستر ترمز را بررسی کنید

یکی از مهمترین قطعات در سیستم ترمز خودرو بوستر است. نقش بوستر در سیستم ترمز تامین نیروی لازم برای انجام ترمزگیری است. خراب شدن بوستر ترمز معمولا دلایلی مانند نشت هوا از طریق شیلنگ خلاء و یا سوراخ شدن دیافراگم داخلی دارد.

8.از روغن ترمز خوب استفاده کنید

نیروی ترمز از طریق روغن به لنت ها منتقل می شود و زمانی که از روغن مناسبی استفاده نمی کنید فرایند ترمز گیری تحت تاثیر قرار می گیرد. معمولا روغن های ترمزی که برای خوردوهای سواری استفاده می شود دارای بسته بندی آبی رنگ و یا زرد رنگ هستند.کمپانی های خودروسازی توصیه می کنند که بطور میانگین پس از هر 40 هزار کیلومتر کارکرد بهتر است روغن ترمز نیز تعویض شود.

9.ایراد در لنت و دیسک ترمز

در هنگام استفاده از ترمز خودرو چند متری کشیده می شود. گاهی هم در حین ترمز گرفتن خودرو به یک سمت کشیده می شود. دلیل بروز چنین مشکلاتی ممکن است از باد لاستیک، بالانس نبودن چرخ ها و یا ایراد در جلوبندی خودرو باشد.دلیل اصلی چنین پیشامدی خرابی سیستم ترمز خودروست. معمولا یا لنت خودرو دچار آسیب شده و یا دیسک ترمز معیوب شده است.

شایع ترین علتی که می تواند. منجر به عدم عملکرد صحیح ترمز خودرو شود. به لنت ها بر می گردد.

دلایل خربی ترمز خودرو

1.داغ شدن بیش از حد لنت ترمز

لنت های ترمز ممکن است.بر اثر استفاده زیاد داغ کنند و در نتیچه بشکنند.و وقتی ترمز می گیرید مدت طولانی تری لازم است . تا خودرو کاملا متوقف شود.

2.آسیب دیدگی دیسک روتور

ماشین به سختی متوقف می شود. و عمر لنت ها را کاهش می دهد.

3.بی توحهی راننده

تر مز ها مانند بسیاری از قطعات دیگر . عمر محدودی دارند. نوع رانندگی هم تاثیر زیادی در خرابی خودرو دارد. ترمز کردن های بیش از اندازه در مسافت های کوتاه . و ترمز گرفتن های شدید,عمر لنت ترمز را کوتاه می کند.

4.بارگیری بیش از حد خودرو

بار سنگین تر از حد مجاز. توانایی توقف خودرو را تغییر می دهد و ممکن است حتی به سیستم ترمز آسیب برساند.

5کاهش فشار مایع هیدرولیک

وقتی این فشار کاهش می یابد.نمی توان به سرعت خودرو را متوقف کرد.

6.نشتی مایع هیدرولیک

اگر روغن یا سایر مایعات هیدرولیک از موتور.یا لوله های مربوط به سیستم ترمز خودرو نشت کنند.سیستم ترمز با مشکل مواجه می شود.

ترمز یکی از سیستم‌های مهم در خودرو است و سالم‌بودن آن مستقیما با ایمنی شما در ارتباط است. اگر به ترمز بی‌توجهی کنید و علائمی را که خودرو از خرابی ترمز به شما نشان می‌دهد نادیده بگیرید یا اصول درست رانندگی را رعایت نکنید، خیلی زود سیستم ترمز با مشکل مواجه می‌شود و ممکن است به سایر بخش‌های خودرو آسیب وارد کند.

می توانید برای تهیه این محصول و محصولات دیگر به سایت او ام پارت مراجعه نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

جستجو در سایت

درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه

لطفا قبل از خرید جهت جلوگیری از سفارش اشتباه حتماً با شماره 09196968593 در واتساپ یا ایتا و یا شماره های ثابت تماس تلفنی برقرار کنید.